Middag rondje!

DSC_6054 A

 

Maximumtemperatuur: 18 °C.
Minimumtemperatuur:  11 °C

Zondagmiddag ik besluit om toch nog even een rondje Oostvaardersplassen te doen. Dus ik pak mijn spullen en ga met de auto via de trekweg die kant op. Ik zie een mooie reiger zitten en zet deze op de foto, en vervolg mijn route weer richting het Oostvaardersveld. Ik ga even kijken bij de Oostvaardersveld hutten om te kijken of ik nog wat leuks kan spotten. En dit vervolgens op de foto kan zetten. Bij aankomst bij het Oostvaardersveld is het heel druk volgens mij dachten heel veel mensen nog even te gaan kijken in de omgeving. Dus ga ik naar de grauwe gans en maak daar een klein foto shoot. Ik kan een aantal leuke kleine vogeltjes op de foto zetten. En geloof het of niet ik spot ook een nieuw soort vogel. Kon het vogeltje er niet goed op krijgen omdat het erg dicht begroet was maar je kan het toch onder scheiden. Naar mijn idee is het een dwergparkiet / Agaponis. Hierna ga ik toch weer richting de Oostvaardersveld hutten en het is inmiddels wat rustiger. Ik pak de foto spullen en ga naar de hut. Na wat foto’s genomen te hebben van wat leuke Meerkoeten komt er in eens wat aanvliegen. Ja het is weer het IJsvogeltje en gaat langs de rietkraag op een sigaar stengel zitten en ik kan hem weer super op de foto zetten. Na dat de euforie weer wat gezakt is en ik weer even rustig naar buiten zit te turen zeg ik wat komt daar nou aan zwemmen. Naaa het moet niet gekker worden er komt een ringslang aanzwemmen dus we pakken de fotocamera maar weer snel er bij en klikken weer heel wat weg. Na deze spannende momenten ga ik uitgeput en met een brede lag richting huis. En zo kwam er ook aan deze zondag middag weer een einde…

Groetjes Leven-Met

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *