Mystiek!

DSC_6955 A

 

Maximumtemperatuur: 16 °C.
Minimumtemperatuur:    7 °C.

Ik ga vroeg op pad om naar de Oostvaardersplassen te gaan en om eens te kijken waar de dieren dan zijn. Helaas liet het weer niet met zich sollen en was het heel mistig op de mooie vlakte. Dit resulteerde dan wel weer in een paar hele mooie foto’s met de mist. En natuurlijk waren de Konikpaarden ook aanwezig ze stonden verborgen in de mist. Op de achtergrond kon je het gebulder horen van de Edelherten. In de loop van de ochtend ben ik naar de Lepelaarplassen gegaan en heb daar een stukje gefietst. Zo ben ik in de vogelhutten om te kijken of we nog iets mooi kunnen spotten. Ik fotografeer weer een leuk vogeltje en een pad. Ik vervolg mijn weg en kom natuurlijk onze stads koeien tegen. Die houden alles weer op en blokkeren het fiets pad. Gelukkig kan ik er langs. Ik fiets langs het water en zie nu twee schildpadden op de boom stam liggen of zijn het er vier. Ook een paar mooie paddenstoelen staan in het geheugen kaartje. Ik ga nu naar de hut van de Lepelaarplassen en daar is een mooie grote Zilverreiger en een stel aalscholvers deze verjagen iedere keer de grote Zilverreiger . Best leuk om te zien. Het wordt wat kouder en ik besluit om lekker naar huis te gaan. en zo is er aan deze zondag ochtend weer een einde gekomen.

 

Groetjes, Leven-Met.

« of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

security check *