Even op pad!

DSC_2259 B

Maximumtemperatuur: 16 °C.
Minimumtemperatuur:  12 °C

Na 6 dagen binnen zitten met oorontsteking en wat nog steeds niet over is. Ben ik vandaag met een tampon ( niet die van mijn vrouw hoor even dat jullie het weten ) in mijn oor vol medicatie en een muts op toch even naar buiten gegaan. Ik heb de kleine meid en de rollator ( kinderwagen ) mee genomen. We zijn naar de Praamweg gegaan om daar de paarden te vinden. Uiteindelijk hebben we ze kunnen vinden. En hebben we geprobeerd om ze van dichtbij op de foto te zetten. Onderweg zagen we nog dat er heel veel bomen omgewaaid liggen. Ook vandaag stond er heel veel wind. We gaan weer richting huis via de Oostvaardersdijk en ik probeer daar ook nog even een boot in de golfen op de foto te zetten.

 

Groetjes, Leven-Met

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *