Middag tripje,

Maximumtemperatuur: 7,8 °C.
Minimumtemperatuur: 4,0 °C.

Zo even een middag tripje alleen, de meiden zijn naar school. Het is wat fris en niet echt zonnig maar het is gelukkig droog. Ik ga naar het uitkijk punt aan het einde van het Hugo de Vriespad er zijn niet veel dieren bij het uitkijkpunt. Maar ik ga toch proberen om een aantal dieren te spotten in de verte zie ik een edelhert lopen en kan het hert nog net op de foto zetten want ze loopt weg. Ik probeer het hert verder op op het Jan van Den Boschpad nogmaals te fotograferen. Dat lukt ze staat er op. ik vervolg mijn weg op het Jan van Den Boschpad, Vervolgens kijk ik het Fluitbos in om te kijken of ik iets zie en ja daar tussen de bomen liggen groepen met edelherten, ik zal ze proberen te fotograferen en ook dit lukt. daarna ga ik weer op weg naar huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

security check *