Edelhert!

Oostvaarders 22-06-2015
Oostvaarders 22-06-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximumtemperatuur: 16 °C.
Minimumtemperatuur:  12 °C

Ondanks dat het lichaam protesteert vandaag ga ik toch even met de auto naar de Oostvaardersplassen. Ik ga naar Buitencentrum Oostvaardersplassen op de Kitsweg. Het is heel donker en het ziet er dreigend uit.Volgens mij kan het zo losbarsten. Ik ga toch naar buiten en maak een aantal leuke foto’s van de karpers die ik langs zie zwemmen. En in het bos een paar foto’s van de bomen en een zonnetje die af en toe er door prikt. En dan ja dan sta ik oog in oog met een Edelhert en die is toch wel heel dichtbij. De geheugenkaart is er warm van geworden klik klik,,, daarna loop ik langzaam langs deze bijzondere dame. Ik kan nog wat vogeltjes op de foto zetten en maak nog wat landschap foto’s daarna ga ik terug naar huis.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

security check *