Vroeg op pad!

DSC_3984

 

Maximumtemperatuur: 21 °C.
Minimumtemperatuur:  12 °C

Zo vanmorgen was ik om 09:00 uur al op pad. Moest eerst even de kleine meid naar de peuterspeelzaal brengen. Daarna ben ik richting het vast uitkijkpunt gegaan aan het Hugo de Vriespad. Daar in de buurt zag ik een vogel op de bewegwijzering zitten. Ik zag dat het een roof vogel was verder heb ik geen idee welk soort of merk het is. Hij/Zij bleef gelukkig lang genoeg zitten om er een paar op de geheugen kaart te zetten. Op het uitkijk punt waren weer een hoop ganzen te zien. Onderweg ben ik nog een mooi geel vogeltje tegen gekomen. En deze liet zich dan ook geduldig fotograferen. Natuurlijk weer een mooie vlinder gespot. Ook kwam ik nog een Wezel tegen maar die was me te snel af en heb ik dus niet kunnen fotograferen. Verder nog wat landschap foto’s gemaakt en toen weer naar huis.

Groetjes en een fijne dag nog, Leven-Met

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *