Vos gespot vandaag!

Special vos
Special vos

Maximumtemperatuur: 17 °C.
Minimumtemperatuur:  11 °C.

Vrijdag morgen het is vroeg en ik kan vroeg bij het uitkijkpunt zijn. Ik ben daar om 09:10 uur. In de verte op het land zie ik een grote groep met Edelherten voorbij trekken. Daarna ga ik richting de Oostvaardersdijk en ook daar zie ik een groepje Edelherten, ze maken zich klaar om op de foto te gaan. De vogels fluiten weer vrolijk en ik zet er dan ook weer een paar op de foto. Hierna probeer ik de vos te spotten, en ga kijken bij de vaste plekken waar ik de vossen al eerder heb gezien. Onder weg daar naar toe kom ik een aantal woodpeckers tegen en die gaan ook op de foto. Natuurlijk zitten er ook weer een paar mooie landschap foto’s tussen. En als alle hoop bijna vervlogen is op het spotten van de vos dan zien we hem/haar ineens. Nu nog de camera te voorschijn toveren en klikken maar.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *