Rietvogel!

Oostvaarders 18-06-2015
Oostvaarders 18-06-2015

Maximumtemperatuur: 22 °C.
Minimumtemperatuur:   6 °C

Vandaag weer op pad geweest, eerst de kleine meid even naar de peuterspeelzaal gebracht. Zo nu gaan we richting het vaste uitkijkpunt. Of beter gezegd startpunt aan het einde van het Hugo de Vriespad. Ik zie en hoor veel vogels vandaag, de grote dieren zie ik niet op dit punt. Ik zie wel een Rietvogeltje en maak daar een paar foto’s van. Richting de Oostvaardersdijk dan, ook daar zie ik niks of toch.  Ja daar zijn een paar edelherten alleen het gewei steek boven het riet uit. Ik kan toch een paar mooie foto’s maken. Ook een reiger die stil aan het water zit ontkomt niet aan een fotoshoot. Hier en daar probeer ik nog wat vogels op de camera te krijgen, en verder maak ik wat mooie omgeving foto’s. Hierna ga ik richting huis.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *