Een klein stukje om!

Oostvaarders 15-06-2015
Oostvaarders 15-06-2015

Maximumtemperatuur: 18 °C.
Minimumtemperatuur:  11 °C.

Na een aantal dagen van hevige pijnen, vandaag weer een klein stukje geprobeerd. Ik ga naar het vaste uitkijkpunt aan het einde van het Hugo de Vriespad. Daar aangekomen zie ik in het water een lepelaar. Deze probeer ik mooi op de foto te zetten. Ik vervolg mijn weg richting de oostvaardersdijk en kom het kleine groepje Konikspaarden tegen. Ik maak er een paar foto’s. Vervolgens maak ik op de terug weg nog wat foto’s van de in bloei staande planten. Even later hoor ik als ik bijna thuis ben een hoop gekrijs in de lucht, en ja daar vliegt een roofvogel die door andere vogels met veel kabaal aangekondigd wordt. Maar ik kan er een paar foto’s van maken. Het zijn misschien niet de mooiste maar ik vindt dat ze aardig gelukt zijn.

3 thoughts on “Dagrapport Oostvaardersplassen 15-06-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *