Middag Oostvaardersplassen!

IMG_8391 A

Maximumtemperatuur: 10 °C.
Minimumtemperatuur:    2 °C.

Ik ga deze middag even een rondje maken bij de Oostvaardersplassen Almere, eens kijken of de paarden nu wat dichter bij zijn. Helaas staan ze niet dichter bij maar staan ze weer ver op de vlakte. Ik zoek mijn vaste groepje paarden op en maak een paar foto’s. Ook kom ik onderweg een paar mooie paddo’s tegen die zich ongeveer op twee meter hoogte hebben genesteld in een boom ook de slak die daar bij was staat op de foto. Ik heb mijn weg vervolgd richting de Gasterij en Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. En heb daar langs de water kant wat overzicht foto’s gemaakt. Ik ben via het bospaadje weer terug gegaan naar het fietspad en heb onder weg nog een leuk vogeltje gezien of te wel een heel leuke goudhaan. Ook een uitgebloeide distel mag vandaag niet ontbreken. In deze koude middag echt herfst, en om lekker in de sfeer te komen ook nog wat mos op de foto gezet.

Groetjes, Leven-met

Kijk ook eens op: www.lepelaarplassen.nl of www.oostvaardersveld.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *