Gek paard!

Oostvaardersplassen
Oostvaardersplassen

Maximumtemperatuur: 27 °C.
Minimumtemperatuur:  13 °C.

Ook vandaag ga ik alleen op stap en ga richting het uitkijkpunt aan het einde van het Hugo de Vriespad. In de verte zijn de Konikspaarden, maar ze zijn te ver om op de foto te zetten dus ik ga verder kijken. Richting de Oostvaardersdijk kom ik een klein groepje Konikspaarden tegen. Volgens mij is er één nogal erg moe hij gaapt en gaapt…. Ik maak een aantal leuke foto’s. De lepelaar aan de overkant van het water is druk bezig met eten. Hierna ga ik weer terug en richting Gasterij en Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Daar staan een aantal heckrunderen, ook deze zet ik op de foto. Op het laatste deel van deze reis kom ik nog een zilverreiger en een aalscholver tegen die samen een tak delen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *