Lichaam werkt niet mee maar super foto’s !

Oostvaarders 11-06-2015
Oostvaarders 11-06-2015

Maximumtemperatuur: 24 °C.
Minimumtemperatuur:  10 °C.

Ik ga vandaag lekker even alleen op stap naar de Oostvaardersplasssen, het is vandaag heel rustig. Aan het einde van het Hugo de Vriespad staan een aantal mooie Heckrunderen een er van is lekker aan het afkoelen in het water. Daarna ga ik weer een stukje verder op kijken richting de Oostvaardersdijk ik hoor geritsel naast me in de bosje en ja daar is een Edelhert ik maak een paar mooie foto’s. Na deze ontmoeting ga ik weer verder en zie ineens aan de overkant iets bruins opspringen, ja het zijn vossen ik neem de tijd en schiet heel wat foto’s ik kan zelfs een stukje filmen. Ook stikt het vandaag van de kleine vliegjes en muggen alles beweegt op mijn jas. Ondanks de pijn in het lichaam is het een top ochtend geweest met al die mooie dieren op de foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *