Vandalisme!

IMG_20150818_132958

 

Maximumtemperatuur: 17 °C.
Minimumtemperatuur:  14 °C

Zo vandaag een middagje gepland om te kijken bij de uitkijkpost Lepelaarplassen. De kleine meid is lekker naar de peuterspeelzaal en ik kan even weg. Ik heb mijn zinnen gezet op de Lepelaarplassen voor een uurtje. Zodat ik mijn camera eens beter kan testen met de verschillende instellingen. Bij aankomst rook ik een vreemde geur leek wel of er brand is geweest, dacht nog nee zal toch niet. En ja hoor een stelletje …… hebben brand gesticht in de uitkijkpost en er is veel schade zoals op de foto’s is te zien.

 

 

Nou er waren nog wat andere mensen en we hebben even met elkaar gesproken. Ik nam ook wat foto’s om dit later die dag door te sturen naar Het Flevo-Landschap. Nou ik heb dan toch maar wat foto’s gemaakt en wat met de instellingen gespeeld van de camera. echt lekker ging het niet. Intussen is ook iemand van Het Flevo-Landschap gekomen om te kijken, en heeft voor zover hij dat kon wat opgeruimd in de uitkijkpost. Nou ik hoop dat ze dit voor een ieder, natuur of vogel lief hebber wandelaar snel kunnen herstellen.

Groetjes, Leven-Met

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *