Geluk wat is geluk!

DSC_2609 C

Maximumtemperatuur: 30 °C.
Minimumtemperatuur:  15 °C

Geluk is samen met mijn 2 dochters naar de Lepelaarplassen gaan. Om daar even te genieten van de natuur en het weer natuurlijk. Geluk is om tijdens dit uitstapje te gaan kijken bij de uitkijkpost aan de Lepelaarplassen en het geluk wilde dat toen we aan kwamen we alleen maar klik klik klik hoorden. Ik zij tegen de kleine meid dat ze stil moest zijn. Het geluk was aan onze kant er zat een ijsvogel op een tak voor de uitkijkpost. Geluk is dat ik mijn foto camera al klaar om mijn nek had hangen en dus Klikklik .. klik klik rnm ja ik heb mijn eerste ijsvogel kunnen fotograferen. Geluk is dat de overige mensen die daar al sinds vanmorgen 09:00 uur zaten te wachten op de ijsvogel ook hun foto’s konden maken, nee geintje ik had alle geluk van de wereld om op het juiste tijdstip aan te komen. Nadat de ijsvogel genoeg geklik had gehoord ging deze er weer van tussen. De overige fotografen bedankte de kleine meid dat zo zo stil was geweest en dat een ieder zijn /haar magisch moment heeft kunnen vast leggen.

Heel veel kijk plezier naar deze prachtige foto’s al zeg ik het zelf.

Groetjes, Leven-Met

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *