Love Konikpaarden!

DSC_5579 A

Maximumtemperatuur: 13 °C.
Minimumtemperatuur:  11 °C

Konikpaarden ja die zijn er wel in de Oostvaardersplassen en het Oostvaardersveld soms in een klein groepjes maar meestal in hele grote groepen. Ik heb deze Koniks dan ook de afgelopen tijd heel wat op de foto mogen en kunnen zetten. Soms was er een obstakel van water en riet soms een vergeet me niet. Soms waren ze heel ver weg en soms waren ze heel dichtbij. En dat dichtbij is voor mij geen koek en ei, want dat dichtbij is een gevaar voor mij. Een verkeerde stap en ik ben een Koniks hap. Maar dat weerhoud mij niet om deze magische Konikpaarden geregeld te eren met een bezoekje van ver weg en dichtbij. Wellicht bent u dichtbij of ver weg, hierbij dan een mooie compilatie van de Konikpaarden van dichtbij en ver weg.

Groetjes, Leven-Met

« of 2 »

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

security check *