Druk druk gekkenhuis!

DSC_4750 A

 

Maximumtemperatuur: 21 °C.
Minimumtemperatuur:  13 °C

Vandaag ga ik extra vroeg op pad als de kleine meid natuurlijk meewerkt. De fiets staat al achterop de auto. Ik kan op tijd de kleine meid weg brengen naar de peuterspeelzaal. Ik ga dan ook gelijk door van de peuterspeelzaal naar de Lepelaarplassen. Zodat ik lekker vroeg in de uitkijkpost kan zijn. Inmiddels ben ik met de fiets aangekomen bij de uitkijkpost en zie nog een fiets staan. Nou ben niet de enige die vroeg op pad is. Maar bij binnen komst sla ik stijl achterover en zeg goedemorgen allemaal, het is een hutje vol. Alle uitkijk gaten zijn door een man of 20 bezet en er is weinig plek. In de ongeveer 20 minuten die ik er ben maak ik een aantal foto’s van de ijsvogel de eend en een reiger die net wakker is zijn haren staan nog recht over eind. Hierna ga ik snel weg uit deze drukte. Ik besluit om een half rondje Lepelaarplas te doen. En vervolg mijn route via het Leplaarpad. Ik zie aan de overkant van het water dat de ijsvogeltjes met me mee vliegen terwijl ik op de fiets zit. Heb ze dan ook op de foto gezet maar ze zijn toch net te ver weg. onderweg kom ik ook nog de zeearend tegen ook deze leggen we vast. Verder zien we klein spul vliegen en op de takjes zitten. En inmiddels zijn deze ook vast gelegd op de geheugenkaart. Ook heb ik vandaag voor het eerst een aantal dodaars(en) gefotografeerd. is een leuk klein watervogeltje en familie van de Fuut. Zo ik keer weer om om naar de auto terug te gaan. Ik kom dan de Zwaan tegen en natuurlijk ook nog de schildpad. En ja verder op het fiets pad kan ik er niet door. Er is een koeien blokkade opgericht ze zijn druk aan het vergaderen maar uiteindelijk mag ik er door. en kan ik naar huis. Zo dat was weer een vermoeiende en enerverende dag.

Veel kijk en lees plezier en tot het volgende dagrapport.

Groetjes, Leven-Met

« 1 of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *