Camera apk keuring

DSC_9088 B
Camera weer schoon!

Maximumtemperatuur:  10  °C.
Minimumtemperatuur:    5  °C.

Afgelopen vrijdag kwam ik terug van de knardijk en na het uploaden in de cloud en bewerken van de foto’s kwam ik er toch wel achter dat de camera heel erg smerig was zag allemaal stofdeeltjes op de foto. Dus op naar cameranu.nl

Voordat ik naar Urk rij ga ik eerst even bellen of er wel iemand is die de camera schoon kan maken en of er plek is. Zo gezegd zo gedaan ik kon langs komen en in de tijd dat de camera gereinigd werd kon ik een kopje koffie nuttigen. Mijn oudste dochter gaat met me mee en we pakken de spullen bij elkaar en stappen in de auto. Op naar Urk na ongeveer een half uurtje rijden zijn we daar.

Ik kom voor de eerste keer bij cameranu en verbaas me over hoeveel mensen er wel niet zijn wat een drukte. We gaan naar boven naar de klantenservice en wat een serene rust of leek dat maar zo. Ik lever de camera in en kan er dus even op wachten. Zo die is weer schoon en ik betaald de rekening. We lopen naar beneden en kijken nog even in de winkel wat een drukte. Nou we gaan snel weer naar de auto en vertrekken weer richting Almere. Bij thuiskomst is het nog steeds heerlijk weer de zon schijnt en de temperatuur is redelijk ik denk dat ik zo nog even op de stalen ros een rondje oostvaardersplassen ga doen.

Eerst even een maaltijd nuttigen en de medicatie in nemen, en daarna ja dan ga ik even op pad. Ik pak de spullen en haal de fiets uit de schuur en ga richting het uitkijkpunt aan het Hugo de Vriespad. Zoals altijd fiets ik via het junipad en pirellipad om zo over de buitenring heen te fietsen en bij de oostvaardersplassen te komen. Aangekomen bij het uitkijkpunt staan er behoorlijk wat mensen volgens mij van een vogel vereniging ze zijn allemaal aan het turen door hun verrekijkers. Ik vervolg mijn weg en ga richting het natuurbelevingscentrum oostvaarders daar zet ik de fiets even neer en maak een aantal foto’s van de herten die op de vlakte staan.

Vervolgens lopen er een paar eenden over het ijs die ik ook even op de foto zet. Dan komt er een groepje ganzen aanvliegen en ook deze zetten we op de kaart. Of te wel Goose Power.

Ik fiets weer terug naar het uikijkpunt aan het Hugo de Vriespad en maak daar een aantal foto’s van de konikpaarden en ook hier komen een paar mooie ganzen overvliegen Goose Power en deze zet ik ook op de geheugenkaart. In de verte zie ik dat een grote groep Konikpaarden aan het rennen zijn en ze gaan richting het uitkijkpunt aan het Jan van den Boschpad. Ik stap op de stalen ros en zet de fiets in turbo stand en ga die richting op.

Ik had het goed gezien en kan een aantal leuke foto’s maken ook zie ik nog een blauwe reiger langs de kant staan en ook deze probeer ik zo goed mogelijk door het riet op de foto te zetten. Ook een oude boom zetten we op de foto. Ik neem nog even de tijd en kijk rustig om me heen en besluit dan dat het weer tijd wordt om naar huis te gaan. Dus hoppie we trappen de stalen ros weer even op het koppie en met een minuut of zeven ben ik weer thuis op het stoeppie.

Ik heb de fiets geparkeerd in de schuur en heb inmiddels mijn spullen weer uitgepakt de geheugen kaart doe ik weer in de computer en zet alles weer even in de cloud. Zo nu lang uit met de laptop op schoot en genieten weer van de foto shoot.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *