Bloemen & Planten

DSC_7351D

Maximumtemperatuur: 21  °C.
Minimumtemperatuur:  10  °C.

29-08-2016

Aangezien ik zelf voor een aantal check up’s van het Hart Suiker en Fibromyalgie naar de specialist moet heb ik vandaag niet zoveel tijd om op pad te gaan. Uiteindelijk kan ik maandagmiddag even een stukje lopen bij het natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Ik parkeer de auto bij het natuurbelevingcentrum de Oostvaarders aan de Oostvaardersbosplaats. Ik loop naar de water kant en wat zie ik staan helemaal niks nog niet een gans.

DSC_7328D

Ik pak mijn andere camera er bij en maak voor de verandering eens wat landschap foto’s. Foto’s van de bloemen en planten. Ook de wilde peen mag niet ontbreken op de foto.

DSC_7345D

En zo kan ik toch heel wat leuke foto’s maken van de natuur om ons heen. Plantjes bloemetjes bijtjes vliegjes.

DSC_7387D

Nu ben ik weer terug bij het natuurbeleving centrum de Oostvaarders. Ik kijk nog even naar de karpers. Dan hoor ik ganzen een hoop lawaai maken maar kan verder niks ontdekken. Hé ik hoor een hoog zoem zoem geluid ik kijk in de lucht en ja hoor daar vliegt een drone. Even verderop staat de bestuurder van de drone. Vandaar dat de ganzen net met zijn alle dus opvlogen. Ik maak er melding van bij de boswachter. Ik maak nog een paar landschap foto’s en dan zit de korte wandeling er op.

Ga nu de kleine meid ophalen van de peuterspeelzaal en dan ga ik lekker naar huis.

Graag tot een volgende blog.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *