Almeerderhout een klein rondje

DSC_5372D
Almeerderhout een klein rondje

Maximumtemperatuur:     22  °C.
Minimumtemperatuur:      13  °C.

04-07-2016*

Het is later in de middag en het is tijd dat de grote meid wordt gehaald bij staatsbosbeheer in Almeerderhout. Dus gaan de kleine meid en ik die kant op. Bij aankomst bij het Buitencentrum Almeerderhout parkeer ik de auto en haal ik de kleine meid er ook uit. Ze roept gelijk kom papa we gaan mijn grote zus zoeken. En bij de eerste de beste boom vinden we de grote meid met een aantal andere kinderen en de mentor van haar klas. Ze zijn zich net aan het omkleden en ze is bijna klaar.

DSC_5378D

Nu we toch hier zijn lopen we nog even een klein rondje over de kemphaan om even bij de geitjes te kijken en natuurlijk even wat foto’s te maken. Een eendje, meerkoetje, en fontein. En daar zijn de geitjes ooh wat zijn ze lief even gedag zeggen en even een aaitje geven.

DSC_5400D

En dan hup snel naar de auto want het lichaam is helemaal gesloopt vandaag. Het was weer veel en veel te veel. Maar dat heb ik natuurlijk over voor mijn kanjers. Zo hop naar huis en foto’s weer op de cloud zetten en dan nog even eten koken ja ook dit gaat gewoon door of je nou moe pijn of niet lekker bent.

Graag tot een volgende keer.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *